کوکسی فیت: داروی ضد کوکسیدیوز گیاهی

Share Post:

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در email

عرضه یک داروی صد در صد گیاهی برای مقابله با کوکسیدیوز طیور توسط یک شرکت دانش بنیان

محققان یک شرکت دانش بنیان داروی گیاهی را برای کنترل بیماری در طیور عرضه کردند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، کوکسیدیوز یک بیماری مهم در صنعت طیور است که توسط انگلی به نام ایمریا ایجاد می‌شود. این انگل در دستگاه گوارش تکثیر می‌شود و سبب تخریب بافت روده و در نتیجه موجب سوء جذب، کم‌آبی و کاهش صرفه اقتصادی تولید طیور می‌شود. گله‌های مرغ مادر برای مصون ماندن از این بیماری مجبور هستند از 7 روز اول واکسن مصرف می‌کنند.

همچنین در طول سال عددی بین 1 میلیارد تا یک میلیارد و پانصد میلیون مرغ گوشتی در کشور تولید می‌شود. برای مصون ماندن از بیماری در این میزان از تولید باید به آنها داروی شیمیایی داد. این دارو از خارج از کشور وارد می‌شود و قیمت نسبتاً بالایی دارد. صنعت طیور در کشور برای مقابله با این بیماری باید سالانه رقمی در حدود 700 تا هزار تن داروی شیمیایی وارد کند. این میزان واردات ارزبری قابل توجهی به همراه دارد.

امیر علمی امیری سرپرست گروه تحقیق و توسعه شرکت دانش‌بنیان ماکیان دام پارس گفت: این شرکت توانسته است که یک دارویی صددرصد گیاهی برای مقابله با این بیماری تولید کند. این دارو توانسته است از کمیته داروهای گیاهی سازمان دامپزشکی موافقت دریافت کند و در حال حاضر در حال طی مراحل قانونی بعدی است.

با تولید گیاهان دارویی در کشور، سالانه می‌توان از خروج مقدار قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری کرد. هچنین جایگزینی داروهای گیاه پایه به جای داروهای شیمیایی می‌تواند آرامش خاطر بیشتری در مصرف کننده از حیث سلامت ایجاد کند.

منبع: مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

Stay Connected

More Updates

تولید داروی گیاهی ضد کوکسیدیوز

به گزارش خبرگزاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک داروی مهم حوزه بیماری‌های طیور توسط فعالان دانش‌بنیان کشور به مرحله تجاری‌سازی رسید. گروه تحقیق

مطالعه متا آنالیز آگولین رومیننت

محصول آگولین رومیننت شرکت آگولین سوئیس دارای تاییدیه Carbon Trust تحت ISO 14064-2 (کیفیت، نظارت و گزارش کاهش انتشار گازهای گلخانه ای) می باشد. این

مقاله ایمونوپروپوفیت

هم اکنون می توانید مقاله مرتبط با آزمایش فارمی محصول ایمونوپروپوفیت شرکت ماکیان دام پارس را در مجله دیجیتال All About Feed تحت عنوان ”